Assortiment

Basic Play

Basic Play is een aantrekkelijk en gevarieerd speelprogramma met een herkenbare kleurstelling, die door de veelheid aan mogelijkheden in iedere omgeving tot zijn recht komt. Aantrekkelijk door zijn kleurrijke verschijning, maar zeker ook aantrekkelijk geprijsd. De kracht van eenvoud, verwerkt in een kleurrijk palet aan verschillende mogelijkheden en modulaire toepassingen.

Basic Play Kids
Basic Play Kids is een speelse en eigentijdse productlijn, speciaal voor de allerkleinsten (1-8 jaar). Door slimme toepassingen en de herkenbare vrolijke kleurstelling biedt dit speelprogramma alles wat de allerjongste speeltuinbezoekertjes nodig hebben. Door lekker veel te bewegen en bezig te zijn met figuren, kleuren en vormen, wordt al op jonge leeftijd op subtiele manier bewegend leren én de motoriek gestimuleerd. Zo wordt spelen extra leuk én leerzaam.

Brochure

 

PERSOONLIJK ADVIESGESPREK?

Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek over de mogelijkheden voor het ontwikkelen van een concept of ontwerp voor een compleet ingerichte, op de doelgroep afgestemde buitenruimte.