Fantasierijk spelen met

Figura Play

Figura Play is een speels en leerzaam programma, ontwikkelt om alle kinderen lekker te laten spelen, maar ook hun eigen verhalen te laten creëren. Het speelse programma is speciaal ontworpen voor de kleinsten onder ons. Het programma heeft valhoogten onder de 150 cm, zodat Figura Play gewoon op gras geplaatst mag worden. Maar nog leuker is het op figuratieve ondergronden te plaatsen, zodat kinderen nog meer kunnen fantaseren.

Figura Play wordt standaard geleverd in gecoat aluminium of gerecycled kunststof. Maar kan ook worden uitgevoerd in andere materialen; FSC® gecertificeerd massief verduurzaamd grenenhout, FSC® gecertificeerd hardhout en roestvast staal. De toestellen zijn compact en hebben daarom een minimale valzone nodig. Speeltoestellen uit de Basic Play lijn zijn complementair aan de speeltoestellen van Figura Play zodat je eindeloos kunt combineren.

Brochure

 

PERSOONLIJK ADVIESGESPREK?

Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek over de mogelijkheden voor het ontwikkelen van een concept of ontwerp voor een compleet ingerichte, op de doelgroep afgestemde buitenruimte.